Σε συνάντηση προσκαλεί ο φορέας «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς»
Πολιτισμός

Σε συνάντηση προσκαλεί ο φορέας «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς»

Ο νέος φορέας, οι «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς», με ιδρυτικά μέλη τους Μ. Μάστρακα, E. Κούτση, Α. Κουρέπη, Λ. Ρακιτζή, Α. Καρρά, Δ. Παρασκευά, Α. Αλιπράντη και Ι. Λάκατζη, που συστάθηκε πρόσφατα, προγραμματίζει συνάντηση στην αίθουσα του Δήμου Κηφισιάς «Β. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης) την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, στις 19.30 και καλεί όσους ενδιαφέρονται για το εγχείρημα να παραστούν.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο αφιλοκερδής αυτός φορέας προωθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς επίτευξη «του από δεκαετιών διακαούς πόθου όλων των δημοτών για την κατασκευή του απόλυτα αναγκαίου Νέου Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς».

Απώτερος στόχος της ενημέρωσης στην οποία προβαίνουν, όπως λένε τα ιδρυτικά μέλη, είναι οι ενδιαφερόμενοι αφ’ ενός γίνουν μέλη του φορέα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, «προς ισχυροποίηση αυτής της ενώσεως για ευνόητους λόγους» και αφ’ ετέρου οι δυνάμενοι (από το εσωτερικό ή το εξωτερικό) να συμπράξουν για την υλοποίησή του καθ’ οιονδήποτε πρόσφορο τρόπο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet