Κ. Κανιού: Μικρόψυχα τα σχόλια κατά της UNESCO Βορείων Προαστίων για την αιμοδοσία
Κοινωνία

Κ. Κανιού: Μικρόψυχα τα σχόλια κατά της UNESCO Βορείων Προαστίων για την αιμοδοσία

Για «μικροπολιτική σπέκουλα» κάνει λόγο η υπεύθυνη Κοινωνικών Σχέσεων και «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Κυριακή Κανιού με αφορμή τα σχόλια που έγιναν κατά του Ομίλου στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 26 Μαρτίου 2018.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Κανιού αναφέρει:

«Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί δικαίωμα και όχι πεδίο κριτικής! Η συμμετοχή, η στήριξη και η συστράτευση του οποιουδήποτε για έναν κοινό σκοπό συντελεί στην προάσπιση της Δημοκρατίας.

»Οτιδήποτε άλλο επιδιώκεται σκοπίμως, από κέντρα και παράκεντρα, να ερμηνεύσει, να προπαγανδίσει και να σπιλώσει την παρουσία φορέων και προσώπων κατά τη διάρκεια της ύψιστης πράξης διάδοσης της εθελοντικής προσφοράς, μόνο μικρόψυχα μπορεί να χαρακτηρισθούν. Ιδιαίτερα, όταν γίνεται φανερό πλέον ότι κάποιοι επιδίδονται στη μικροπολιτική σπέκουλα για να υπερκεράσουν τη διάδοση διαχρονικών Ιδεών & Αξιών του Ανθρωπισμού, μετατρέποντας τη βαθύτερη έννοιά τους σε ρηχή αντιμετώπιση του Εγώ τους.

»Καλύτερα να κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο και όχι να βάζουμε μπάρες ασφαλείας, μπάρες οπισθοδρόμησης και εκφοβισμού, σε οποίον προσπαθεί να προσφέρει στην τοπική κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet