Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Νεκτάριος Καλαντζής με τον δήμαρχο Μονεμβασίας
Αυτοδιοίκηση

Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Νεκτάριος Καλαντζής με τον δήμαρχο Μονεμβασίας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ), Νεκτάριος Καλαντζής, παρευρέθη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και αφορούσε στη νέα τουριστική ταυτότητα του Δήμου Μονεμβασίας.

Κατά τη διάρκεια της προβολής του νέου promo για τη Μονεμβασία με την Καστροπολιτεία, το Κυπαρίσσι, τον Ζάρακα, τη Νεάπολη και τους Μολάους, αναλύθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και πώς μπορούν να προσελκύσουν επιπλέον τουρισμό.

Την παρουσίαση και την ευθύνη της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Μονεμβασίας και δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Τσαφατίνου, που είναι και μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος.

Ο πρόεδρος της ΕΝΑ, πλην της Κατερίνας Τσαφατινού, συνάντησε μεταξύ άλλων και τον δήμαρχο Μονεμβασίας και γνωστό οινοποιό της περιοχής, με τον οποίο συζήτησαν θέματα τόσο για την Αυτοδιοίκηση, όσο και για τον τουρισμό, «καθώς η Μονεμβασία αποτελεί από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς σε όλη τη χώρα», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet