Δ. Κονταξής: Θα αποκατασταθούν οι βλάβες στη βιοκλιματική ανάπλαση του Κοντόπευκου
Ποιότητα Ζωής

Δ. Κονταξής: Θα αποκατασταθούν οι βλάβες στη βιοκλιματική ανάπλαση του Κοντόπευκου

Θα αποκατασταθούν οι βλάβες στις οδούς του έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης Κοντόπευκου, όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Καθημερινότητας και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Κονταξής.

Μετά από παρέμβαση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής Κωνσταντίνου Τσιαμπά σχετικά με τις βλάβες του έργου, αντιδήμαρχος απαντά:

Η δημοτική Αρχή ανέλυσε με ήπιο πολιτικό λόγο, χωρίς χαρακτηρισμούς και χωρίς υπονοούμενα, τι έχει γίνει στο έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης οδών του Κοντοπεύκου, έργο που στο μεγαλύτερο μέρος του έγινε επί των ημερών της δημαρχίας Ι. Σταθόπουλου.

Εξηγήσαμε ότι η σημερινή δημοτική Αρχή, που υπερασπίσθηκε το συγκεκριμένο έργο από την εποχή που εισήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο επί δημαρχίας Γιαννακόπουλου, θα διορθώσει με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση όλες τις βλάβες από τη χρήση, αλλά και πιθανές αστοχίες της εργολαβίας, την επίβλεψη των οποίων δεν είχαμε εμείς, αλλά η Περιφέρεια Αττικής.

Η διαστρέβλωση της αλήθειας για μερικά λεπτά δημοσιότητας οδηγεί σε ακραίους χαρακτηρισμούς και λανθασμένη πληροφόρηση των δημοτών. Η δμοτική Αρχή επιλέγει, για άλλη μια φορά, την οδό της αλήθειας και μόνον. Τελεία και παύλα επί του θέματος.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Καθημερινότητας και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας

Δημήτρης Κονταξής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet