Επιτυχημένο τουρνουά μπάσκετ από τον Σύλλογο «Η Δωδώνη»
Αθλητισμός

Επιτυχημένο τουρνουά μπάσκετ από τον Σύλλογο «Η Δωδώνη»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Δωδώνης Αμαρουσίου το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη» Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στη γειτονιά στην οποία δραστηριοποιείται.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 14 ομάδες με 46 αθλητές. Τους αγώνες παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος και Κώστας Ρώτας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης. Επίσης, ως μέλη ομάδων συμμετείχαν στη διοργάνωση ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, και ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι εξέφρασαν, σύμφωνα με τον Σύλλογο, την ικανοποίησή τους για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Η Δωδώνη», Ηλίας Ζορμπαλάς, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες καθώς και τους παρευρισκόμενους για την ενεργό συμπαράσταση και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου τονίζοντας ότι μέσα από τις διεκδικήσεις και τον υγιή διάλογο μπορούν να επιτευχθούν οι  στόχοι για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο Αμαρουσίου, την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Πολιτισμού τους Δήμου (ΚΕΔΑ), καθώς επίσης και τον πρόεδρό της, Νίκο Πέππα, για τη σημαντική συνδρομή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης και την εξαιρετική συνεργασία.

Επίσης, ευχαριστεί τους χορηγούς του τουρνουά (Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Θεματικό», καφετέρια «Franco Cafe», κατάστημα επιτραπέζιων παιχνιδιών «This House Rules»).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet