Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Οι νέοι πρόεδροι στις Νομαρχιακές της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική

0
412 Προβολές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Μαΐου οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας.

Το 53% των 9μελών συμβουλίων που εξελέγησαν αποτελείται από καινούργια πρόσωπα, γεγονός που σηματοδοτεί την πραγμάτωση του στόχου της ανανέωσης στο στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ. σε όλη την επικράτεια, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Ειδικότερα, το ποσοστό ανανέωσης των προέδρων ΔΗΜΤΟ ανέρχεται στο 42% και των προέδρων ΝΟΔΕ στο 37%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις οργανώσεις όπου υπήρχαν περισσότεροι από ένας υποψήφιοι για τις θέσεις των προέδρων, η συμμέτοχη ξεπέρασε το 85%. Παράλληλα, ανεδείχθησαν και 1.000 νέοι σύνεδροι που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Συνέδριο της Ν.Δ., το φθινόπωρο.

«Η τολμηρή αυτή πολιτική πρωτοβουλία σηματοδοτεί το άνοιγμα που οφείλουν να κάνουν όλα τα κόμματα σήμερα στην κοινωνία, προκειμένου να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη της. Η μεγάλη επιτυχία αυτού του εγχειρήματος αποδεικνύει ότι το αίτημα για ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και οργανωτικές δομές είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε δύναμη αντίστασης», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Α’ ΑΘΗΝΩΝ
Α1 ΤΣΟΥΧΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
A2 ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΖΑΧΟΣ
Β’ ΑΘΗΝΩΝ
B1 ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
B2 ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
B3 ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΦΑΙΝΗ
B4 ΑΒΡΑΜΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
B5 ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up