Φιλανθρωπική βραδιά του Συλλόγου «Η Μέριμνα του Γήρατος»
Κοινωνία

Φιλανθρωπική βραδιά του Συλλόγου «Η Μέριμνα του Γήρατος»

Στη συνεστίαση που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος» για την ενίσχυση του έργου του εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη.

Μεταφέροντας τον χαιρετισμό του κ. Πατούλη, υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη της διοίκησης στο σημαντικό κοινωφελές έργο του Συλλόγου, καθώς, όπως τόνισε, το έργο που επιτελεί είναι μοναδικό στηρίζοντας ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αλλά και μεμονωμένους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

«Σταθερή βούληση του δημάρχου Αμαρουσίου», επεσήμανε η κ. Χαλιώτη, «είναι να βρίσκεται δίπλα στο Διοικητικό Συμβούλιο και να υποστηρίζει τις εθελοντικές, αξιέπαινες δράσεις του».

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ελένη Φιλιππάτου-Παπασυμεών, στον χαιρετισμό της εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για τη συνεχή στήριξη και  συμπαράστασή στο έργο του συλλόγου.

Επίσης, ευχαρίστησε την υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων του Δήμου, Ρένα Χαλιώτη, και τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρο Κόνιαρη, για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, καθώς και όσους προσέφεραν  στη φιλανθρωπική βραδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet