Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

«Ένιωθα πανικό και φόβο. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ» κατέθεσε η 19χρονη παιδοκτόνος

0
105 Προβολές

Διαφωνία ανακριτή – εισαγγελέα, για το ζήτημα της προφυλάκισης ή μη, προέκυψε για την περίπτωση της 19χρονης παιδοκτόνου από την Πετρούπολη.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκισή της και η ανακρίτρια να αφεθεί ελεύθερη, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό έως ότου αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο. Όσον αφορά τη μητέρα της, η οποία ήταν εκείνη που πέταξε το άψυχο βρέφος στον κάδο απορριμμάτων και το οποίο εντοπίστηκε από ρακοσυλλέκτη, διατάχθηκε η προφυλάκισή της.

Η 19χρονη, κατά την απολογία της, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στη ζωή ένα παιδί χωρίς πατέρα. «Εγώ το σκότωσα. Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ», φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων η νεαρή παιδοκτόνος.

Τέλος, η 19χρονη υποστήριξε ότι και η ίδια είχε αφήσει λουλούδια στο σημείο όπου βρεθεί νεκρό το βρέφος, θέλοντας να ζητήσει συγχώρεση για την πράξη της. «Δεν ήθελα να το σκοτώσω», κατέθεσε.

Πηγή: reader.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up