Μαγιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κόττου
Κοινωνία

Μαγιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κόττου

Στην καθιερωμένη μαγιάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκα Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.

Την εκδήλωση στην πλατεία Ζεκάκου άνοιξε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Αθανάσιος Νησιώτης, καλωσορίζοντας τον κ. Πατούλη και εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες στο πρόσωπό του για την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο έργο του συλλόγου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη το Δ.Σ. για τις  όμορφες βραδιές πολιτισμού και ψυχαγωγίας που προσφέρουν στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου, αλλά και για τη σπουδαία κοινωνική δράση.

«Σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία σας αυτή και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας, στηρίζοντας το πολιτιστικό και κοινωνικό έργο σας» ανέφερε ο κ. Πατούλης, ενώ αναφερόμενος στα θέματα που αφορούν στην περιοχή, υπογράμμισε ότι έχει δρομολογηθεί η δημιουργία πάρκου αναψυχής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της γειτονιάς, στον χώρο των πρώην εξωτερικών συνεργείων του Δήμου.

Την εκδήλωση διάνθισε ζωντανή μουσική, ενώ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν πλούσια εδέσματα από το κέτερινγκ τα εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής και Κατερίνα Ψάλτη.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. γεωργιοσ koutlakis

    Συγχαρητήρια για της εκδηλώσεις όπου οργανώνετε αλλά και συγχαρητήρια στον δήμαρχο μας
    Γεώργιο Πατούλη

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet