Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης στις 29 Μαΐου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης στις 29 Μαΐου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 στις 21:00 στο δημαρχείο της πόλης (Ι. Ράλλη και Δημαρχείου).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση υψομετρικής μελέτης οδών.
  2. 3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2018.
  3. 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
  4. Έγκριση θέσεων απασχόλησης μαθητευόμενων και σπουδαστών των ΕΠΑΛ & ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και των ΕΠΑΣ & ΙΕΚ ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2018-2019.
  5. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση εποχικών και έκτακτων αναγκών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας.
  6. Κατανομή επιχορήγησης από το ΥΠ.ΕΣ. στις Σχολικές Επιτροπές για λειτουργικές δαπάνες των Σχολείων (Β΄ Δόση/2018).
  7. Συμψηφισμός λειτουργικών δαπανών Σχολικών Επιτροπών που έχουν εξοφληθεί σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου.
  8. Επιχορήγηση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για κάλυψη επειγουσών δαπανών.
  9. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών.
  10. Διαπίστωση επάρκειας προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής για την άσκηση των πρόσθετων αρμοδιοτήτων με α/α 16 και 17 (Ν. 3852/2010, άρθρο 94, παρ. 1).
  11. Διαγραφή παιδιού, μετά από αίτηση γονέα, από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Μεταμόρφωσης για το σχολικό έτος 2017-2018.
  12. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων.
  13. Έγκριση λειτουργίας και Κανονισμού Λειτουργίας Χριστουγεννιάτικης και Πασχαλινής αγοράς στον Δήμο Μεταμόρφωσης.
  14. Αίτημα της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Ε.Ε. για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Δροσίνη & Ι. Κόττου στη Μεταμόρφωση.
  15. Αίτημα της εταιρείας Α.Κ.ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Γ. Παπανδρέου 17 & Φ. Γκινοσάτη στη Μεταμόρφωση.
  16. Αίτημα της κ. Ελένης Καζαντζίδου για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου επί της οδού Γ. Παπανδρέου & Δεληγιάννη στη Μεταμόρφωση.
  17. Αίτημα της κ. Μαρίας Γκόλια για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Ι. Ράλλη 3 στη Μεταμόρφωση.
  18. Αίτημα της κ. Φωτεινής Βασιλειάδου για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Τατοΐου 16 στη Μεταμόρφωση.
  19. Αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Μυλωνά για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Τατοΐου 55 στη Μεταμόρφωση.
  20. Αίτημα του κ. Άγγελου Αβδούλου για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Φ. Γκινοσάτη & Ι. Ράλλη στη Μεταμόρφωση.
  21. Αίτημα του κ. Στέφανου Στόλη για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Αναγεννήσεως 30 στη Μεταμόρφωση.
  22. Αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Ανεβλαβή για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Μπιζανίου & Αγίου Νεκταρίου στη Μεταμόρφωση.
  23. Αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Ανεβλαβή για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Γ. Πάπανδρέου & Νικηφορίδη στη Μεταμόρφωση.
  24. Αίτημα κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων του κ. Ευάγγελου Γρηγορίου έμπροσθεν του καταστήματός του στη συμβολή των οδών Κύπρου & Ύδρας 3 στη Μεταμόρφωση.
  25. Αίτημα κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων της κ. Grozdanova Mariyana έμπροσθεν του καταστήματός της στην οδό Άρεως 8 στη Μεταμόρφωση.
  26. Παραχώρηση χώρου φορτοεκφόρτωσης οχημάτων επί της συμβολής των οδών Θεοτοκοπούλου 10Α και Δεξαμενής στη Μεταμόρφωση.
  27. Λήψη απόφασης για αναπροσαρμογή μισθώματος της εταιρείας «Talk and Drink» κατόπιν αιτήσεως της εταιρείας.
  28. Έγκριση συμμετοχής του δημάρχου Μιλτιάδη Ι. Καρπέτα στο 10ο FORUM της Αυτοδιοίκησης στα Κύθηρα.
  29. Έγκριση καθιέρωσης εξαίρεσης στη λειτουργία του Τμήματος Πολιτισμού της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού.
  30. Έγκριση του υπ΄ αριθμ. 1 πρακτικού της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης φορολογικών διαφορών & αμφισβητήσεων.
  31. Έγκριση του υπ΄αριθμ. 2 πρακτικού της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης φορολογικών διαφορών & αμφισβητήσεων.
  32. Οικονομική ενίσχυση άπορων δημοτών.
  33. Οικονομική ενίσχυση άπορων δημοτών.
  34. Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μεταμόρφωσης.
  35. Πραγματοποίηση καλοκαιρινών εκδηλώσεων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet