Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής ενηλίκων με θέμα «Πηνελόπη» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Πολιτισμός

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής ενηλίκων με θέμα «Πηνελόπη» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής ενηλίκων, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στην Πεύκη, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018 η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η κ. Πατούλη είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα έργα των συνδημοτών της, που έχουν ως θέμα την «Πηνελόπη» και να συνομιλήσει με αρκετούς από τους καλλιτέχνες, όπως επίσης και με τη ζωγράφο Αργυρώ Παφίλη-Καρίμαλη, υπεύθυνη του Εργαστηρίου Ζωγραφικής, με τη συνεργασία του οποίου το νομικό πρόσωπο ΠΕΑΠ διοργανώνει την έκθεση.

Αμέσως μετά την επίσκεψή της στην έκθεση η κ. Πατούλη δήλωσε:

«Το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Δήμου μας έχει καιρό τώρα αναδειχθεί σε “φυτώριο” ανάδειξης νέων ταλέντων, αλλά και φιλόξενος χώρος όπου πολλοί συνδημότες μας βρίσκουν την ευκαιρία να εκφρασθούν δημιουργικά.

»Η έκθεση ζωγραφικής που εγκαινιάστηκε απόψε μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε τα όμορφα αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα στο Εργαστήρι Ζωγραφικής και μας “ταξιδεύει”, μαζί με την “Πηνελόπη”, στις… Ιθάκες που κουβαλά ο καθένας μας στην ψυχή του.

»Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην υπεύθυνη του Εργαστηρίου κ. Αργυρώ Παφίλη-Καρίμαλη και φυσικά, στους δημιουργούς αυτών των υπέροχων έργων».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι: Δευτέρα – Σάββατο 18:00 – 22:00 και Κυριακή 11:00 – 14:00 και 18:00 – 22:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet