ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου κατά διοίκηση Δήμου για τη μεταφορά ογκωδών
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου κατά διοίκηση Δήμου για τη μεταφορά ογκωδών

Επίθεση στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου εξαπολύει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) ΟΤΑ Αμαρουσίου με αφορμή την προσεχή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με τη μεταφορά ογκωδών και την καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας στη συντήρηση και φύλαξη κτηρίων.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΔΑΣ ΟΤΑ αναφέρει:

Η κοροϊδία συνεχίζεται. Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26-6-2018  δίνει ξανά την μεταφορά ογκωδών σε εργολάβο παρά το γεγονός ότι είχε δεσμευτεί πέρυσι ότι θα ήταν η τελευταία χρονιά. Παράλληλα, στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο επαναφέρει και πάλι ως θέμα την καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας όσο αφορά στη συντήρηση και φύλαξη των κτηρίων.

Μάλιστα έχει το θράσος και λέει ότι τα ρεπό που θα προκύπτουν (από τα Σάββατα και τις Κυριακές) για τους συναδέλφους, δεν θα τα παίρνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη άλλα όποτε θέλει η υπηρεσία.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, με μεθοδευμένες κινήσεις όλα αυτά τα χρόνια, έχει προχωρήσει στην αποδόμηση του συνόλου των υπηρεσιών και από υλικοτεχνική υποδομή και από προσωπικό. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η εντατικοποίηση της εργασίας, η αύξηση των εργατικών ατυχημάτων κ.λπ.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η διοίκηση του Δήμου είναι από τους καλύτερους μαθητές στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια υλοποιεί πλήρως τις κατευθύνσεις τους και την πολιτική τους. Μπορεί στα λόγια να διαφωνούν, να δηλώνουν ότι δεν έχουν κόμματα, ότι είναι «ανεξάρτητοι» ή ότι «υπερασπίζονται» τα συμφέροντα των εργαζομένων κ.λπ., όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Η πολιτική τους είναι πλήρως ταυτισμένη με τα κόμματα του ευρομονόδρομου. Στόχος να καταπατήσουν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων. Σκοπός τους να ικανοποιήσουν την κερδοφορία των εργολάβων και των επιχειρηματικών ομίλων.

Το λέγαμε και θα το λέμε: Το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, αφορά και τους δημότες γιατί αυτοί θα καλεστούν «να πληρώσουν το μάρμαρο». Και στη συγκεκριμένη στιγμή το «μάρμαρο» δεν είναι και μικρό.  

Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους από την πολιτική της διοίκησης του Δήμου, να συνταχθούν με τις ταξικές δυνάμεις και να απαιτήσουν.

  • Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δήμου.
  • Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού για το σύνολο των υπηρεσιών.
  • Να καταργηθούν όλες οι αποφάσεις που μιλούν για 24ωρη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet