Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Κοντά στους μαθητές του 2ου Λυκείου Πεύκης & του ΓΕΛ Λυκόβρυσης που αποφοίτησαν
Κοινωνία

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Κοντά στους μαθητές του 2ου Λυκείου Πεύκης & του ΓΕΛ Λυκόβρυσης που αποφοίτησαν

Κοντά στους μαθητές της από το 2ο Λύκειο Πεύκης και το Γενικό Λύκειο Λυκόβρυσης που αποχαιρέτησαν τα σχολικά έδρανα και άνοιξαν τα φτερά τους για την ενήλικη ζωή, βρέθηκε η καθηγήτριά τους, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, συμμετέχοντας στις τελετές αποφοίτησής τους.

Απευθυνόμενη στα παιδιά, στους γονείς τους και στους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς η κ. Πατούλη, αναφέρθηκε σε αυτή την κοινή τους διαδρομή:

«Μαζί, μαθητές και καθηγητές, μοιραστήκαμε μοναδικές στιγμές έντασης, αγωνίας, δημιουργικότητας, χαράς και αγάπης σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια να τους προσφέρουμε τις γνώσεις και τα εφόδια ώστε αύριο να μπορούν να θέσουν υψηλούς στόχους και να τους πετύχουν κατακτώντας τη δική τους Ιθάκη. Το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω προς τα παιδιά είναι: Ένας κύκλος κλείνει στη ζωή σας. Με δύναμη και αισιοδοξία χτίστε το “αύριο” που ονειρεύεστε»,

Δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλο το διδακτικό προσωπικό για τη σημαντική συμβολή τους στην προώθηση του εκπαιδευτικού έργου, ευχαριστώντας όλους και καθέναν ξεχωριστά για την πολύ καλή συνεργασία προς όφελος των παιδιών.

Η κ. Πατούλη συνομίλησε με τους μαθητές της. Αντάλλαξαν αγκαλιές, φωτογραφίες, λαχνούς, δώρα και δέχτηκαν τις ευχές της για καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη σε κάθε τους εγχείρημα στο νέο τους ξεκίνημα ως ενήλικοι πολίτες.

Στην τελετή αποφοίτησης της Γ΄ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Λυκόβρυσης παραβρέθηκαν, επίσης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωσταντόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Αγγελικόπουλος και τα μέλη της UNESCO Βορείων Προαστίων Εύη Χλώρου, Μαίρη Χέλμη, Σόφη Χαΐδέμενου, Νατάσα Μαρμαγγιόλη και Όλγα Κολοκοτρώνη.

Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή της Γ΄ Λυκείου του 2ου Λυκείου Πεύκης, παραβρέθηκαν, επίσης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωσταντόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, ο κ. Γιάννης Βελλής, και τα μέλη της UNESCO Βορείων Προαστίων Κασσιανή Πανάκη, Σόφη Χαϊδεμένου και Όλγα Κολοκοτρώνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet