Εκδήλωση του Κέντρου Κοινότητας Ρομά Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Εκδήλωση του Κέντρου Κοινότητας Ρομά Δήμου Χαλανδρίου

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 το Κέντρο Κοινότητας Ρομά του Δήμου Χαλανδρίου διοργανώνει μια συνάντηση – συζήτηση με θέμα «Τα αστικοδημοτικά ζητήματα των Ελλήνων Τσιγγάνων και τα προβλήματα που εμποδίζουν την ουσιαστική ένταξή τους με βάση την Εθνική Στρατηγική».

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στο παλαιό δημαρχείο της πόλης (Γρ. Γυφτοπούλου 2 και Γκίνη, 1ος όροφος) από τις 11:00 έως τις 14:00.

Μετά από έναν χρόνο λειτουργίας του Κέντρου, υπάρχει πλήρης καταγραφή του πληθυσμού μας και οι σχετικές απαραίτητες πληροφορίες.

Το Κέντρο Κοινότητας Ρομά του Δήμου Χαλανδρίου προσκαλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν τη συζήτηση σημειώνοντας:

«Έχοντας στοχευμένα θέματα προς συζήτηση για τους πιθανούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων,  θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε έναν διάλογο με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις και θέσεις με τον κάθε φορέα ξεχωριστά,  να αναδείξουμε σημεία που πιθανόν μπορούν να βελτιωθούν και να προβληματιστούμε από κοινού για τις περιπτώσεις που βρίσκονται εγκλωβισμένες σε κενά νόμου ή αντικρουόμενες εγκυκλίους.

»Η παρουσία σας είναι σημαντική και θα συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία μιας πρότασης, η οποία  θα συντελέσει στην έναρξη μιας σειράς διαδικασιών με κατεύθυνση την λύση αυτών των χρόνιων προβλημάτων».

Πρόγραμμα:

  • 11.00-11.30: Έναρξη, παρουσίαση καλεσμένων, παρουσίαση Κέντρου Κοινότητας  Ρομά από τη συντονίστρια.
  • 11.30-13.00: Α΄ μέρος συζήτησης.
  • 13.00-13.15: Διάλειμμα.
  • 13.15-14.00: Β΄ μέρος συζήτησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet