Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Καλοκαιρινός καφές.. επιτυχίας στη Βίλα Κώστα

0
261 Προβολές

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, συνάντηση στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας». Ένας καλοκαιρινός καφές στη Βίλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία), ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Συνάντηση «Ανοικτός καφές στην Κηφισιά – Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» στη Βίλα Κώστα

Οι νεοφυείς εταιρείες θα παρουσιάσουν τις… ιστορίες τους που αφορούν πετυχημένες ελληνικές προσπάθειες στο επιχειρείν και στις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που «χτίζουν» έξυπνες πόλεις. Ο κ. Ραφτογιάννης, συνιδρυτής της CityCrop, θα αναφερθεί στην ιστορία της δημιουργίας ενός mini high tech θερμοκηπίου ή αλλιώς ενός μίνι ψυγείου σε κάθε σπίτι, στο οποίο αναπτύσσονται αυτόματα λαχανικά, φρούτα, βότανα και φαρμακευτικά φυτά. Το CityCrop είναι ελεγχόμενο από smartphone, ώστε να μπορεί ο κάθε χρήστης να μεγαλώνει τα φυτά του από οπουδήποτε.

Ο κ. Στέγγος, συνιδρυτής και πρόεδρος της Cyclefi, θα μιλήσει για την πρώτη υπηρεσία επιβράβευσης για σακούλες απορριμμάτων ανακύκλωσης, εισάγοντας ουσιαστικά στην αγορά την πρώτη σακούλα απορριμμάτων για ανακύκλωση που επιβραβεύει το καταναλωτικό κοινό. Στόχος της υπηρεσίας είναι να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό, προκειμένου να διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά τα απορρίμματά στην καθημερινή του ζωή και, παράλληλα, να συμβάλλει στη μείωση των εξόδων του νοικοκυριού του.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, Ευάγγελο Αυλήτη. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι, σύμφωνα με τον Δήμο Κηφισιάς, να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up