Ο Δήμος Αμαρουσίου συνδράμει στην αποκατάσταση της ζωής στις πυρόπληκτες περιοχές
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνδράμει στην αποκατάσταση της ζωής στις πυρόπληκτες περιοχές

Κοντά στους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα, συνδράμοντας στην αποκατάσταση της ζωής και της ομαλότητας στις πυρόπληκτες περιοχές, βρέθηκαν εργαζόμενοι και εθελοντές της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, οι δήμοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη στήριξη των περιοχών που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.

Στο πλαίσιο αυτό, εθελοντές και εργαζόμενοι της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου βρέθηκαν στις συνοικίες του Δήμου Μαραθώνα όπου, με υδροφόρα οχήματα, βοήθησαν στον καθαρισμό οδών και δημόσιων χώρων. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Με την ευκαιρία της συνδρομής του Δήμου Αμαρουσίου στην αποκατάσταση των πληγών στους πυρόπληκτους Δήμους, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Αυτοδιοίκηση βρίσκεται κοντά στους πολίτες σε κάθε περίσταση. Και σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, ως μία οικογένεια, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε με κάθε μέσον και έμψυχο δυναμικό τους συνανθρώπους μας και τις περιοχές που δέχθηκαν αυτό το καταστροφικό πλήγμα. Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες ημέρες τις παρεμβάσεις για καθαρισμούς, αλλά και την αποστολή ειδών για τη στήριξη των θυμάτων, με στόχο, το συντομότερο δυνατόν, να δούμε τις περιοχές αυτές να επανέρχονται στην κανονικότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet