Παρέμβαση του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για το ρέμα της Σαπφούς
Κοινωνία

Παρέμβαση του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για το ρέμα της Σαπφούς

Παρέμβαση του υπουργείου Υποδομών &  Μεταφορών για την άμεση εκτέλεση του έργου της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς είχαμε σήμερα, μέσω έκτακτης συνάντησης που έγινε στο γραφείο του γ.γ. του υπουργείου και όπου παρέστησαν εκπρόσωποι του Δήμου Αμαρουσίου και της Περιφέρειας Αττικής.

Για τη συνάντηση ο Δήμος Αμαρουσίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και αναφέρει τα εξής:

Εξαιρετική η πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών &  Μεταφορών, Γιώργου Δέδε, να συγκαλέσει έκτακτη συνάντηση στο γραφείο του, σήμερα (9.8.2018), εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου ώστε, εν τέλει, να υλοποιηθεί το έργο της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς που χρονίζει, με αποκλειστική ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής.

Αποτέλεσμα της σκληρής πίεσης του Δήμου Αμαρουσίου για την αναποτελεσματικότητα της Περιφέρειας Αττικής στη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς προς Φορείς, Δημόσιες Υπηρεσίες και καθημερινή ενημέρωση των συμπολιτών μας, για τις δυσμενείς συνέπειες της «άπραγης» Περιφέρειας Αττικής.

Άμεση και η ανταπόκριση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, στην πρωτοβουλία αυτή, ώστε να εξαντληθεί κάθε δυνατή παρέμβαση στην Περιφέρεια Αττικής, για να αποφασίσει,  εν τέλει, την εκτέλεση του σπουδαίου αυτού έργου για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ρώτας και Ευάγγελος Κάββαλος εξέθεσαν, κατά τη συνάντηση αυτή, ότι ο Δήμος μας ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην Περιφέρεια Αττικής την οριστική μελέτη διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς και εκκρεμεί  για πολύ χρόνο η δημοπράτηση και η εκτέλεση του έργου, από την Περιφέρεια Αττικής, όπως ο νόμος ορίζει.

Ο παριστάμενος, κατά την ίδια συνάντηση, αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, δεν δικαιολόγησε την αδικαιολόγητη αυτή καθυστέρηση της Περιφέρειας Αττικής.

Η συνάντηση θα επαναληφθεί αύριο και ελπίζουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα ασκήσει, επιτέλους, τις αρμοδιότητες της και τα καθήκοντά της, όπως ορίζονται στον νόμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet