Στήριξη των πυρόπληκτων από την AHEPA Hellas – Συνάντηση Ρ. Δούρου με τη διοίκηση
Περιφέρεια Αττικής

Στήριξη των πυρόπληκτων από την AHEPA Hellas – Συνάντηση Ρ. Δούρου με τη διοίκηση

Η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, είχε συνάντηση το πρωί της Δευτέρας 13 Αυγούστου 2018, με τον κυβερνήτη της AHEPA Hellas, Ευστάθιο Κεφαλίδη, και τον αντικυβερνήτη Κωνσταντίνο Βαρσάμη, προκειμένου να δρομολογηθούν περαιτέρω, κοινές δράσεις, στήριξης των πληγέντων από την ανείπωτη τραγωδία των πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου, καθώς και ο έμπρακτος συντονισμός των δύο φορέων. Στη συνάντηση μετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης.

Η Περιφέρεια σΧωρίς τυμπανοκρουσίες, και εστιάζοντας στην ουσία και τα άμεσα αποτελέσματα, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τη μάχη, προκειμένου η καθημερινότητα των πυροπαθών της Ανατολικής Αττικής, να αποκτήσει και πάλι, σύντομα, βιώσιμα χαρακτηριστικά.

Ρ. Δούρου: Επιμένουμε στον πατριωτισμό της πράξης

Η περιφερειάρχης Αττικής αφού ευχαρίστησε τον κ. Κεφαλίδη –«στο πρόσωπό του θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των ομογενών μας στις ΗΠΑ»– για τη δραστηριοποίηση των ομογενών προκειμένου να στηρίξουν τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής, πρόσθεσε ότι «υπάρχει ο πατριωτισμός της πράξης και ο πατριωτισμός των εντυπώσεων. Και ευτυχώς και ο κ. Κεφαλίδης και οι ομογενείς μας και εμείς, στην Περιφέρεια Αττικής, επιμένουμε στον πατριωτισμό της πράξης και όχι των εντυπώσεων».

Η ίδια υπογράμμισε ότι η συνάντηση εντάσσεται σε «σειρά σχετικών συναντήσεων, για μέτρα προκειμένου αφενός να επουλώσουμε τις πληγές όσων δοκιμάζονται και αφετέρου, όπως τόνισε και ο κ. Κεφαλίδης, και αφετέρου να αποτρέψουμε την επανάληψη τέτοιων τραγωδιών, όπως η τελευταία».

Από την πλευρά του ο κυβερνήτης της AHEPA Hellas, κ. Κεφαλίδης, δήλωσε ότι μέσα σε τρεις ημέρες συγκεντρώθηκαν από τους ομογενείς 125 χιλιάδες δολάρια, τονίζοντας ότι οι υπόλοιπες ενέργειες θα αποφασιστούν στις ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet