Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πανερυθραϊκός
Αθλητισμός

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πανερυθραϊκός

Τα… βάσανα ξεκίνησαν για τον Πανερυθραϊκό, αφού πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» της ομάδας των Βορείων Προαστίων με τους παίκτες και τους προπονητές να βάζουν μπρος τις… μηχανές, εν όψει της προσεχούς δύσκολης και απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά έλαβε χώρα -όπως κάθε χρόνο άλλωστε- στο Ζηρίνειο, όπου θα διεξαχθεί και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, με τον προπονητή Δημήτρη Χουχουλή να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, τόσο τους παλιούς, όσο και τους νεοαποκτηθέντες.

Ο κόουτς Χουχουλής υποδέχθηκε τους αθλητές του, καλωσορίζοντας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία -με τη συμβολή φυσικά των… παλιών- έδειξαν,  σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου,να αισθάνονται σαν να βρίσκονται καιρό στον Πανερυθραϊκό. Τα χαμόγελα και τα πειράγματα δεν έλειψαν από την «πρώτη» προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και την όρεξη για σκληρή δουλειά να είναι εμφανής στα πρόσωπα όλων.

Πλην του κόουτς Χουχουλή και του υπόλοιπου προπονητικού επιτελείου, το «παρών» έδωσε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής και ο διοικητικός διευθυντής, Διονύσης Κατσιώτης, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους παίκτες της ομάδας και ευχήθηκε υγεία και μία επιτυχημένη σεζόν.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας, θα ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά, προκειμένου ο Πανερυθραϊκός να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, στις 16 Σεπτεμβρίου, με το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Πεντέλη, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet