Εκδόθηκε η άδεια δόμησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου στην Κάτω Κηφισιά
Αθλητισμός

Εκδόθηκε η άδεια δόμησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου στην Κάτω Κηφισιά

Εκδόθηκε η άδεια δόμησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου στην Κάτω Κηφισιά και παρατάθηκε για δύο χρόνια η προγραμματική σύμβαση του Δήμου Κηφισιάς με την Περιφέρεια της Αττικής για τη χρηματοδότηση του έργου.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς επισημαίνει τα εξής:

Ένα σημαντικό έργο πνοής για τον Δήμο Κηφισιάς, η κατασκευή Κλειστού Κολυμβητηρίου και υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων, με παράλληλη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, στο «Τρίγωνο Φραγκοπούλου», βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση.

Η Άδεια Δόμησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου εγκρίθηκε στις 5/6/2018 μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων μελετών και τη μάχη της διοίκησης και των Υπηρεσιών του Δήμου με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Άδεια Δόμησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου στην Κάτω Κηφισιά

Με συντονισμένες κινήσεις εξασφαλίστηκε η παράταση της χρηματοδότησης του έργου έως το 2020. Υπογράφηκε μέσα στον Αύγουστο η παράταση της Προγραμματικής Σύμβασης με κοινή απόφαση της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κηφισιάς.

Παράταση προγραμματικής σύμβασης για το έργο κατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου στην Κάτω Κηφισιά

Επόμενος στόχος του Δήμου Κηφισιάς και του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου είναι η δημοπράτηση του έργου.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κάτω Κηφισιά πρόκειται να ανεγερθούν στη συμβολή των οδών Φραγκοπούλου, Κρέσνας και Λύρα, δημιουργώντας έναν λειτουργικό χώρο άθλησης. Στο υπόγειο των εγκαταστάσεων θα φιλοξενηθούν οι βοηθητικοί χώροι, ενώ στο ισόγειο θα υπάρχει η πισίνα και οι κερκίδες. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα επεκτείνονται σε οικόπεδο 23.679,92 τ.μ. συνυπολογιζόμενου και του χώρου στάθμευσης για 92 οχήματα.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει ως βασικό του μέλημα να προσφέρει στους δημότες τους απαραίτητους χώρους άθλησης που συμβάλλουν τόσο στην ποιότητα ζωής όσο και σε αυτήν καθ΄ εαυτή την υγεία του καθενός και της καθεμιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet