Ανακατασκευάστηκε τμήμα του τοιχίου στήριξης στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης
Κοινωνία

Ανακατασκευάστηκε τμήμα του τοιχίου στήριξης στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του τμήματος του τοιχίου στήριξης του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης, που είχε καταρρεύσει στην πλημμύρα του Ποδονίφτη την 29η Ιουλίου 2018, όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Άλκης Γάτος.

Οι εργασίες συνεχίζονται για να γίνει η ενίσχυση της θεμελίωσης του υπόλοιπου μεγάλου τμήματος του πέτρινου τοιχίου. Επίσης έγινε ταχύτατα η στήριξη των πρανών που είχαν διαβρωθεί σε δύο τμήματα κατά μήκος της οδού Γράμμου-Βίτσι (έναντι του γυμναστηρίου) και η αντίστοιχη αποκατάσταση των πεζοδρομίων που είχαν καταστραφεί.

«Οι κατασκευές αυτές έπρεπε να γίνουν κατεπειγόντως μέσα στον Αύγουστο, εν μέσω αδειών των υπαλλήλων του Δήμου και της Περιφέρειας, η οποία έπρεπε να εγκρίνει τις μελέτες, και φυσικά της χαλάρωσης λόγω διακοπών εργολάβων και των συνεργείων τους», αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook ο αντιδήμαρχος και προσθέτει:

«Παρόλα αυτά όλα έγιναν σε χρόνους ρεκόρ, φυσικά με όλες τις σύννομες διαδικασίες, μέσα στον Αύγουστο, χάριν στην μεγάλη προσπάθεια και το φιλότιμο των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ακόμη και η Περιφέρεια αναγνώρισε ότι όλα έγιναν με ρυθμούς που εκείνη αποκλείεται να πετύχει!».

«Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται προκειμένου να ολοκληρωθούν και οι εργασίες στο Γυμναστήριο «Κυριακίδης», το οποίο πλημμύρισε με ύψος νερού 1,80μ. και έπαθε σοβαρές ζημιές, αλλά πρέπει και αυτό ταχύτατα να αποδοθεί σε άρτια κατάσταση στη χρήση σχολείων και αθλητών εντός του Σεπτεμβρίου! Θα το πετύχουμε και αυτό!» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Γάτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet