Saint-Saëns στη Ρεματιά από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Saint-Saëns στη Ρεματιά από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλανδρίου

Μια μουσική βραδιά αφιέρωμα στον Γάλλο συνθέτη Camille Saint-Saëns παρουσιάζειη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Στη μουσική παράσταση, με την οποία ολοκληρώνεται ο κύκλος εμφανίσεων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στο φετινό φεστιβάλ –ύστερα από δύο ακόμη συμμετοχές της-, θα παρουσιαστούν δύο έργα του Saint-Saëns, καθώς και χοροί άλλων συνθετών.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει:

  • Saint-Saëns: The Carnaval οf The Animals, Danse Bacchanale
  • Dmitri Shostakovich: Dance no 1, Waltz no 2
  • Johannes Brahms: Hungarian Dance no. 4, no. 5,no. 6, no. 7, no. 8
  • Aram Khachaturian: Sabre Dance
  • Jan Vander Roost: Puszta

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Καλαϊτζής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Προσκαλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και να προσφέρουν για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, ο Δήμος Χαλανδρίου σημειώνει τα εξής: «Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet