Λάρνακα: Εντοπίστηκαν οι δύο 11χρονοι μαθητές που είχαν απαχθεί
Κοινωνία

Λάρνακα: Εντοπίστηκαν οι δύο 11χρονοι μαθητές που είχαν απαχθεί

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης των δύο 11χρονων μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα, ενώ οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν έναν 35χρονο, ο οποίος οδηγείται για ανάκριση.

Οι δύο 11χρονοι αναμένεται να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο υπουργός Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κώστας Χαμπιαούρης, ενώ στο θέμα αναφέρθηκε και ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτησή του στο Τwitter, από την Νέα Υόρκη όπου και βρίσκεται. «Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας, για την τιτάνια επιχείρηση, αλλά και σε όλους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», έγραψε ο κ. Αναστασιάδης.

Τα δύο 11χρονα αγόρια, ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, απήχθησαν νωρίς το πρωί, πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησαν τις τσάντες τους εντός της τάξης τους και έπαιζαν στην αυλή του σχολείου, όταν ένας άνδρας φέρεται να ζήτησε βοήθεια για να βάλει ορισμένα πράγματα στο αυτοκίνητό του και, όταν χτύπησε το κουδούνι, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν τα δύο παιδιά.

Πηγή: naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet