5 μεγάλοι οικίσκοι για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου
Περιφέρεια Αττικής

5 μεγάλοι οικίσκοι για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου

«Το αναγνωρισμένο Κέντρο Logistics από το Συμβούλιο της Ευρώπης ως πανευρωπαϊκή ‘καλή πρακτική’, για άλλη μία φορά κάνει πράξη την οργανωμένη αλληλεγγύη και τη συντονισμένη δράση», επισήμανε μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σήμερα, από το “Κέντρο Logistics”, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη Π.Ν. και τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής, ανταποκρινόμενη άμεσα σε αίτημα του υπουργείου Υγείας και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, διέθεσε 5 μεγάλους οικίσκους – τύπου container  -για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, που καταστράφηκαν ολοσχερώς, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

«Το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχίσει να λειτουργεί με όρους αξιοπιστίας και να ανταποκρίνεται στοχευμένα στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών που δοκιμάζονται. Επιλέγοντας συνειδητά να αποστασιοποιείται από τις προτεραιότητες ρηχού εντυπωσιασμού, στις οποίες επενδύουν ξεπερασμένες νοοτροπίες φορέων ενός προβληματικού χθες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet