Δύο ακόμη μόνιμους εργαζόμενους ενσωματώνει στο δυναμικό του ο Δήμος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δύο ακόμη μόνιμους εργαζόμενους ενσωματώνει στο δυναμικό του ο Δήμος Αμαρουσίου

Την ορκωμοσία δύο ακόμη μόνιμων υπαλλήλων, επιλαχόντες της υπ΄ αριθμ. 1/249Μ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης. Συνολικά, από την έναρξη της χρονιάς στο δυναμικό του Δήμου μέσα από την ίδια διαδικασία έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής 18 άτομα.

Οι δύο νέοι εργαζόμενοι θα τοποθετηθούν στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης και στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου ως μόνιμο προσωπικό μετά τη διεκδίκηση από μέρους του δημάρχου και προέδρου της ΚΕΔΕ, κ. Πατούλη, με νομοθετική ρύθμιση να διατηρηθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις μόνιμου προσωπικού από τη λίστα των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008, κατόπιν και της άρσης της απαγόρευσης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο.

Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη στη μεγάλη «οικογένεια» του Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης έθεσε το πλαίσιο συνεργασίας τους στη βάση της αμοιβαίας ειλικρίνειας και του αμοιβαίου σεβασμού, της αγάπης για την εργασία τους και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία και δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να ενισχύουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες του Δήμου μας με μόνιμο προσωπικό. Πέρυσι από την προκήρυξη του 2008 είχαμε υποδεχτεί 21 άτομα. Φέτος πετυχαίνοντας, έπειτα από παρεμβάσεις μας προς την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών τόσο ως διοίκηση του Δήμου όσο και ως διοίκηση της ΚΕΔΕ, να αρθεί η απαγόρευση, συνεχίζουμε τη διαδικασία τοποθέτησης των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008. Έστω και τώρα, με καθυστέρηση 10 ετών, διοίκηση και εργαζόμενοι βλέπουμε φως στο τούνελ της διαδικασίας πρόσληψής τους».

Στη συνάντηση υποδοχής – ορκωμοσίας από τον δήμαρχο, παρών ήταν και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, Γιώργος Διδασκάλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet