Εκλογές στην Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς»
Κοινωνία

Εκλογές στην Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», η εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης.

Στη Συνέλευση αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 18:00 στα γραφεία της Ένωσης (Σπ. Λούη 17, πλ. Ηρώων, Μαρούσι) και εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές.

Σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Ένωσης, οι υποψήφιοι για το αξίωμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής πρέπει να υποβάλλουν έγγραφες αιτήσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».

Η εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τις εργασίες της την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ένωσης με μοναδικό θέμα την παρουσίαση των υποψηφίων και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet