Συνεχίζεται η εκπαίδευση των ομάδων Διαχείρισης Ποιότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Συνεχίζεται η εκπαίδευση των ομάδων Διαχείρισης Ποιότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Δήμου Αμαρουσίου

Διήμερο σεμινάριο Ενδυνάμωσης Ομάδας (Team Building) παρακολούθησαν ως εσωτερικοί επιθεωρητές οι ομάδες Διαχείρισης Ποιότητας & Περιβαλλοντικής Δαχείρισης του Δήμου Αμαρουσίου.

Το σεμινάριο έλαβε χώρα σε εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις, από την επικεφαλής της Ομάδας Ποιότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Γραφείου Ολικής Ποιότητας του Δήμου Αμαρουσίου, Μαίρη Χάντζου.

Οι εσωτερικοί επιθεωρητές οι οποίοι έχουν ήδη εκπαιδευτεί στα Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας 9001:2015, Διαχειριστικής Επάρκειας ΕΛΟΤ 1429 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης 14001 και έχουν πραγματοποιήσει στο μεγαλύτερο σύνολό τους εσωτερικές επιθεωρήσεις, συνεχίζουν, όπως επισημαίνει ο Δήμος, εκτός από την εκπαίδευση σε θέματα ποιότητας, την επιχειρησιακή τους εκπαίδευση.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να αναδειχθούν οι υπάρχουσες ικανότητες των μελών κάθε ομάδας, αλλά και να καλλιεργηθούν νέες, ώστε να επιτευχθεί μια διαρκής και εμφανής βελτίωση στην απόδοση και τη συνοχή των ομάδων ποιότητας του Δήμου Αμαρουσίου.

Το σεμινάριο βασίστηκε σ΄ έναν κύκλο βιωματικών ασκήσεων, ασκήσεων επικοινωνίας, διαδραστικών δραστηριοτήτων και ασκήσεων δημιουργικότητας, με στόχο να εντοπιστούν οι δυνατότητες αλληλεπίδρασης των μελών, τα ισχυρά και αδύναμα σημεία, η αίσθηση ομαδικότητας, καθώς και οι παράμετροι decision making και crisis management.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η εταιρεία The Mind Trap Maroussi προσέφερε δωρεάν δραστηριότητα προσομοίωσης των ομάδων σε συνθήκες ομαδικής συνεργασίας στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι. Για τη σημαντική αυτή προσφορά ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Ιάκωβο Κιούση.

Η εκπαίδευση των ομάδων συνεχίζεται έτσι ώστε, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, ως εσωτερικοί επιθεωρητές να μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια στην ετοιμότητα που οφείλει να έχει ο Δήμος Αμαρουσίου, αναφορικά με την ορθή λειτουργία των Υπηρεσιών του και τη διαχειριστική ικανότητά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet