Στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο συμμετείχε ο Γιώργος Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο συμμετείχε ο Γιώργος Πατούλης

Στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο που που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων υψηλού κύρους από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των επιχειρήσεων, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο ο κ. Πατούλης, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Η πατρίδα μας αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ Δύσης και Ανατολής και, χάρη στη γεωστρατηγικής σημασίας θέση της, μπορεί και θα πρέπει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τον αραβικό κόσμο μας συνδέουν κοινοί δεσμοί, σχέσεις και προοπτικές. Έχουμε αναπτύξει δράσεις και μέσα από κοινές προσπάθειες και ενέργειες ενισχύουμε αυτή την αμοιβαιότητα με στόχο το κοινό όφελος των λαών μας».

Ανάμεσα στους ομιλητές που τοποθετήθηκαν την πρώτη ημέρα της Συνόδου ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Boyko Borissov, ενώ στο περιθώριο της Συνόδου πραγματοποιήθηκαν σειρά από κατ΄ ιδίαν επαφές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet