«Μια φορά και έναν καιρό ήταν… ένα ποίημα» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη
Αυτοδιοίκηση

«Μια φορά και έναν καιρό ήταν… ένα ποίημα» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Μια φορά και έναν καιρό ήταν… ένα ποίημα» ξεκινά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη με στόχο την εξοικείωση των παιδιών με την ποίηση μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες.

Εκδήλωση για τον Κωστή Παλαμά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ. Ι. Ρέντη

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν στηρίζεται σε κανόνες ή σε κάποια φιλολογική ανάλυση, αλλά μόνο στις αναγνωστικές  ικανότητες  και στην φαντασία των παιδιών. Περιλαμβάνει επτά συναντήσεις και θα πραγματοποιείται το δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα από τις 11 έως τις 12:30 το πρωί. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αξιόλογους Έλληνες ποιητές και καλλιτέχνες που έχουν επενδύσει -μουσικά- τα έργα τους, καθώς και προσωπικότητες που σημάδεψαν τη λογοτεχνική και μουσική ιστορία της χώρας μας. Την επιμέλεια και παρουσίαση του προγράμματος έχει αναλάβει η νηπιαγωγός Ελένη Τάτσιου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 -7 ετών.

Η πρώτη εκδήλωση «Γεια σας τριαντάφυλλα» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 11 το πρωί και είναι αφιερωμένη στον Κωστή Παλαμά.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 210 4838374.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη: Μπιχάκη 15, Πνευματικό Κέντρο 1ος όροφος, Δευτέρα εως Παρασκευή 13:00 – 20:00, τηλ. 210 4838374, e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet