Παιχνίδια με σκύλους στο Άλσος Πουλάκη στη Φιλοθέη
Κοινωνία

Παιχνίδια με σκύλους στο Άλσος Πουλάκη στη Φιλοθέη

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων του Δήμου διοργανώνουν μια ξεχωριστή μέρα, αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας και στην υπεύθυνη υιοθεσία.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια, επιδείξεις, φαγητό και πολλές εκπλήξεις. Και για όποιον δεν έχει τη χαρά να έχει σκύλο, είναι μια ευκαιρία να γνωριστεί με τα αδέσποτα του Δήμου που αναζητούν οικογένεια, έτοιμα να τον συντροφεύσουν.

Εθελοντές φροντιστές, εκπαιδευτές και ειδικοί συμπεριφοράς θα βρίσκονται εκεί για να αναδείξουν τις προσωπικότητες των αδέσποτων ζώων, να λύσουν πιθανές απορίες και να προσφέρουν ένα πρόγραμμα γεμάτο δράσεις:

  • Παίζουμε όλοι μαζί με κλίκερ.
  • Πρώτες βοήθειες για τετράποδα.
  • Εκπαίδευση Σκύλου Καλού Πολίτη.
  • Διαβάζοντας τη γλώσσα του σκύλου.
  • Agility – Αγώνες μετ’ εμποδίων για σκύλους.
  • Γνωρίζουμε τους σκύλους προς υιοθεσία και αναλύουμε τη συμπεριφορά τους.

Όλες οι παρουσιάσεις θα είναι διαδραστικές, με συμμετοχή των επισκεπτών, των σκύλων τους και των ζώων προς υιοθεσία.

Η δράση θα υλοποιηθεί στο Άλσος Πουλάκη (Εθν. Τραπέζης 7, Φιλοθέη) από τις 10:00 έως τις 15:00. Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων η εκδήλωση θα μετατεθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.

Η ΖΩΦΙΨΥ είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ψυχικού, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος της είναι να βρει σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι΄ αυτό οι συμμετέχοντες έχουν επιλέξει να μην ακολουθούν τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

«Δώστε μια ευκαιρία ζωής, υιοθετώντας ένα ζώο της πόλης μας» τονίζει η ΖΩΦΙΨΥ Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet