Εκδήλωση για την ψυχική υγεία παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων
Κοινωνία

Εκδήλωση για την ψυχική υγεία παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκαν δύο ομιλίες της ταξίαρχου Υγειονομικού ε.ε. Μαριάνθης Συμεωνίδου-Αρμενιάκου με θέματα «Φροντίδα για την ψυχική υγεία όλων» και «Τι είναι Ευτυχία και πως να την αποκτήσετε», καθώς και παρουσίαση του βιβλίου της «5η Εντολή» με απόλυτη επιτυχία.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κατοίκων, ο εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ ταξίαρχος ε.ε. Δημήτριος Τσοκάνας, διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων, απόστρατοι αξιωματικοί του Υγειονομικού και άλλων Σωμάτων, εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών – Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη», Χρήστος Κάζος.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, στον χαιρετισμό του εξήρε το έργο της ομιλήτριας, αναφέρθηκε στο θέμα της 5ης εντολής «Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου» και τόνισε ότι «ο σεβασμός, η αγάπη και η στήριξη των γονέων μας, των ανθρώπων που μας έφεραν στη ζωή και μας μεγάλωσαν θα πρέπει να είναι έμπρακτος και διαρκής».

Την εκδήλωση, της οποίας τον συντονισμό είχε η δημοτική σύμβουλος Τίτσα Κυβέλου, υπεύθυνη του Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων έκλεισε το μουσικό σχήμα «FARETRA CHRISTALLINA» με την υψίφωνο Θάλεια Μοτοπούλου και τον τενόρο Χρυσόστομο Καλογριδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet