Στη γιορτή τσικουδιάς της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Πολιτισμός

Στη γιορτή τσικουδιάς της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Στη γιορτή Τσικουδιάς που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης μαζί με εκατοντάδες φίλους της Ένωσης, απολαμβάνοντας ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του που βρίσκεται κοντά στους φίλους κρητικούς, και με όλους εκείνους που αγαπούν την Κρήτη, υπογραμμίζοντας τη σταθερή βούλησή του να στηρίζει και να προάγει τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας μας.

«Το κράτος δεν πράττει τα αυτονόητα και η Περιφέρεια από την πλευρά της δεν επιδοτεί τα πολιτιστικά εκείνα δρώμενα που προάγουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας.

»Εμείς ως Αυτοδιοίκηση Β΄ Βαθμού θα είμαστε κοντά στον πολιτισμό, κοντά στον αθλητισμό, κοντά στον πολίτη, όχι μόνο για την καθημερινότητα, αλλά για να κρατήσουμε ζωντανές τις παραδόσεις μας, να κρατήσουμε την ιστορία μας, να κρατήσουμε την Ελλάδα μας» σημείωσε ο κ. Πατούλης, συγχαίροντας τον πρόεδρο Κωστή Σηφάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διοργάνωση της υπέροχης αυτής κρητική βραδιάς.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δρώμενων, ο Αλέξανδρος Παπαδάκης με το συγκρότημά του και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου χάρισαν ένα ξεχωριστό κρητικό γλέντι στους παριστάμενους, οι οποίοι παράλληλα απόλαυσαν τα πλούσια κρητικά εδέσματα και παρακολούθησαν την παραδοσιακή απόσταξη από το ρακοκάζανο του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ευάγγελος Κάββαλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Νικόλαος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Μιχάλης Ρούσσος, Ελευθέριος Μαγιάκης, Κατερίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Βλάχος και Μαίρη Διακολιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet