Προς δημοπράτηση το έργο κατασκευής του 14ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Προς δημοπράτηση το έργο κατασκευής του 14ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προώθηση του έργου κατασκευής του 14ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.), όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα σταλούν τα τεύχη δημοπράτησης του έργου προς έγκριση στην αρμόδια Διαχειριστική Αρχή του ΕΣΠΑ και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δημοπράτηση, με προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο ευρώ.

Για αυτή τη θετική εξέλιξη ενημέρωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΤ.ΥΠ., Ιωάννης Χαρωνίτης, τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευή, Γιάννη Σταθόπουλο, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία της Εταιρείας, παρουσία της αντιπροέδρου της ΚΤ.ΥΠ., Στέλλας Πολίτου.

«Το έργο θα συμβάλει σημαντικά στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Δήμου μας για στέγαση των νηπίων και ιδιαίτερα  των προνηπίων» τονίζει η διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Π. Γκόνης, και οι πρόεδροι των Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Σχολικών Επιτροπών, Αρ. Αϊδίνης και Β. Τραυλός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet