Το Μαρούσι «κοκκίνισε» από Άη Βασίληδες στο 5ο φιλανθρωπικό Santa Run
Κοινωνία

Το Μαρούσι «κοκκίνισε» από Άη Βασίληδες στο 5ο φιλανθρωπικό Santa Run

Άη Βασίληδες κάθε ηλικίας κατέκλυσαν τους δρόμους του Αμαρουσίου συμμετέχοντας στο 5ο Santa Run, έναν αγώνα δρόμου 2,5 χιλιομέτρων με φιλανθρωπικό σκοπό. Το σήμα της εκκίνησης έδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Τα έσοδα από τον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε από το κέντρο άθλησης και ευεξίας Holmes Place με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, θα διατεθούν για να ενισχύσουν την προετοιμασία των πρωταθλητών μας Μάριο Γράψα, Κατερίνα Δίβαρη, Νίκο Παπαγγελή και Απόστολο Χρήστου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου, ο δήμαρχος Γ. Πατούλης, δήλωσε:

«Και φέτος θέλουμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά, χαρά στους μεγάλους. Το Μαρούσι είναι μια μεγάλη γιορτή και αξίζει όλοι να εντάξουν στο πρόγραμμά τους μία γιορτινή βόλτα στην πόλη μας. Χρόνια πολλά σε όλους, και ευχή μας είναι μέσα και από τη δική μας συμμετοχή το όνειρο των πρωταθλητών μας να γίνει πραγματικότητα».

Στον αγώνα δρόμου συμμετείχαν, επίσης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet