Βραβεύθηκαν από τον ΠΣΑΤ οι κορυφαίοι του ελληνικού αθλητισμού
Αθλητισμός

Βραβεύθηκαν από τον ΠΣΑΤ οι κορυφαίοι του ελληνικού αθλητισμού

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, που διοργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), τιμήθηκαν, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, ομάδες και προπονητές της χρονιάς.

Κορυφαίος Έλληνας αθλητής για το 2018 ανακηρύχθηκε ο γυμναστής Λευτέρης Πετρούνιας, κορυφαία αθλήτρια για το 2018 η πρωταθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, κορυφαία ομάδα το πόλο του Ολυμπιακού και κορυφαίος προπονητής ο Δημήτρης Ράπτης (Γυμναστική). Στους Αθλητές με Αναπηρία (ΑμεΑ) ως καλύτερος ψηφίστηκε ο Αριστείδης Μακροδημήτρης, στις αθλήτριες ΑμεΑ η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και στις ομάδες η Εθνική Μπότσια.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ και πρώην δήμαρχος Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, προσφωνώντας στην έναρξη της ιστορικής εκδήλωσης (έγινε για 65η χρονιά) τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στις αξίες του αθλητισμού και στον ρόλο του στη διαπαιδαγώγηση των νέων. Παράλληλα, κάλεσε τους προβεβλημένους αθλητές, που αποτελούν τα πρότυπα, να συμπορευθούν με τους αθλητικούς συντάκτες για το καλό της νεολαίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet