Beach Volley Juniors  για τις αθλήτριες του Γ.Σ. Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Beach Volley Juniors για τις αθλήτριες του Γ.Σ. Χαλανδρίου

Την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Juniors (K16) είχε το δίδυμο Βίκυ Οικονόμου/Αλεξάνδρα Καραβοκύρη του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου, μετά την πολύ καλή τους πορεία στο αντίστοιχο τουρνουά Regional της ΕΣΠΑΑΑ.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 25-26/07, στην περιοχή του Ρίου και τις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Νίκη Προαστίου, οι δύο αθλήτριες έφτασαν στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης όπου και αποκλείστηκαν, πραγματοποιώντας όμως αρκετά καλές εμφανίσεις.

Στην α΄ φάση οι 14 ομάδες απ΄ όλη την Ελλάδα, χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ. Το δίδυμο Οικονόμου/Καραβοκύρη πέτυχε τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και προκρίθηκε ως επικεφαλής του ομίλου. Ωστόσο στα προημιτελικά δεν έπιασαν την αναμενόμενη απόδοση και αποκλείστηκαν από την ημιτελική φάση.

Τον τίτλο του πανελληνίου πρωταθλήματος κατάκτησε το «παγκόσμιο» δίδυμο Κουρτίδου/Κλέπκου, που λίγες μέρες πριν είχε κατακτήσει την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ17.

Όσο για τις αθλήτριες Οικονόμου/Καραβοκύρη που κατέβηκαν υπό την προπονητική επιμέλεια της αθλήτριας του Γ.Σ. Χαλανδρίου Ιωάννας Κουλουμέντα, παρ΄ ότι έκαναν μόλις δύο προπονήσεις, τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη γενικότερη εμφάνισή τους στις δύο διοργανώσεις. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι άφησαν παρακαταθήκη για το μέλλον τόσο για τις ίδιες όσο και για άλλα παιδιά από τον Γ.Σ. Χαλανδρίου ώστε να ασχοληθούν πιο συστηματικά με το άθλημα του beach volley.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet