Ώρα… F4 Κυπέλλου για το γυναικείο βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου
Αθλητισμός

Ώρα… F4 Κυπέλλου για το γυναικείο βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου

Στη γιορτή της μεγαλύτερης τοπικής Ένωσης βόλεϊ θα συμμετάσχει το προσεχές Σαββατοκύριακο, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, το F4 Kυπέλλου της ΕΣΠΑΑΑ αποτελεί την τελευταία επίσημη αγωνιστική εκδήλωση της Ένωσης, πριν τον ερχομό του νέου ημερολογιακού έτους, και παραδοσιακά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου του βόλεϊ. Φέτος θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Κάτω Χαλανδρίου «Μάρκος Παπαδάκης» (Μεθώνης 1, Κάτω Χαλάνδρι) από το ΠΑΚ Χαλανδρίου, με τους διοργανωτές να έχουν βάλει υψηλά το πήχη των οργανωτικών προσδοκιών.

Η ομάδα του Α.Σ. Παπάγου θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 18:30 με αντίπαλο την ομάδα του Γ.Σ. Γλυκών Νερών, μια ομάδα η οποία μπορεί να αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω, όμως είναι πολύ ανταγωνιστική και διεκδικεί και φέτος την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Συνεπώς ο Α.Σ. Παπάγου μόνο εύκολο έργο δεν έχει από τη στιγμή που πρόκειται για knock-out αγώνα. Ο άλλος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:30 ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, την οικοδεσπότρια ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου που βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και τη δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Οι νικήτριες ομάδες από τους ημιτελικούς αγώνες θα αναμετρηθούν στον τελικό της εκδήλωσης που είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

Με ανακοίνωσή τους η διοίκηση του Α.Σ. Παπάγου κι οι αθλήτριες του συλλόγου καλούν τους φιλάθλους του Παπάγου και των γύρω περιοχών να έρθουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας να αποδώσει καλό βόλεϊ και να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Όσοι ωστόσο δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στους αγώνες ή θέλουν να ξαναπαρακολουθήσουν τους αγώνες, οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει τη διαδικτυακή μετάδοση από το www.sportsonair.gr (σε live-streaming και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμοι οι αγώνες σε μαγνητοσκόπηση).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet