Σχέδια για κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ για αθλητές με αμαξίδιο επεξεργάζεται ο Δήμος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Σχέδια για κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ για αθλητές με αμαξίδιο επεξεργάζεται ο Δήμος Αμαρουσίου

Σχέδια για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ για τις αθλητικές ανάγκες της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) επεξεργάζεται η δημοτική Αρχή Αμαρουσίου με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, κατόπιν της θετικής ανταπόκρισης από μέρους της διοίκησης του Δήμου στο αίτημα της Ομοσπονδίας.

Σε συνέχεια των συζητήσεων που έχουν προηγηθεί, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, στο δημαρχείο, όπου ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χρήστος Καλούδης, του παρέδωσε φάκελο με την τεχνική έκθεση και το τοπογραφικό διάγραμμα που έχουν συνταχθεί, για την ανέγερση γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην Πεύκη.

Στο στάδιο αυτό, εξετάζεται πώς θα δρομολογηθούν οι περαιτέρω ενέργειες, ενώ σε στάδιο διερεύνησης βρίσκεται και η αναζήτηση πόρων για τη χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, δήλωσε σχετικά:

«Στηρίζουμε τα δικαιώματα των καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία για να αποκτήσουν έναν σταθερό προπονητικό χώρο. Η αναπηρία δεν πρέπει να αποτελεί φραγμό στα όνειρα και στους στόχους των ανθρώπων. Θέλουμε να λειτουργούν φυσιολογικά, να συνεχίσουν να είναι δραστήριοι και να αντλούν δύναμη από τον αθλητισμό και το αγαπημένο τους άθλημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet