Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Νέες ελπίδες και προσδοκίες για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Νέες ελπίδες και προσδοκίες για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με την έλευση της νέας χρονιάς η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 κάνει λόγο για τις νέες προσδοκίες και ελπίδες για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και υπόσχεται ότι μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2019 θα δικαιώσει τις προσδοκίες των πολιτών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Πρωτοχρονιά 2019!!! Νέες ελπίδες και προσδοκίες!!!

Κάθε Πρωτοχρονιά όλοι μας ανταλλάσσουμε τις καλύτερες ευχές μας για το νέο έτος που αφήνει πίσω του το παλιό και δημιουργεί ελπίδες και προσδοκίες  για το νέο! Απόλυτα ανθρώπινες οι ευχές αυτές για όλους μας, γιατί ο άνθρωπος διαιρώντας το χρόνο της ζωής του κάθε φορά σε 365 μέρες προσπαθεί να αντλήσει δύναμη και κουράγιο για την πορεία της, να ξεπεράσει δυσκολίες και εμπόδια, προσδοκώντας ένα μέλλον ευοίωνο και δημιουργικό με υγεία και δύναμη.

Έτσι και φέτος όλοι μας ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος, 2019, να χαρίσει σε όλους μας υγεία και δημιουργικότητα, χωρίς απρόοπτα και στιγμές ευτυχίας και χαράς για εμάς προσωπικά και τις οικογένειές μας και για την πόλη μας βήματα προόδου και ανανέωσης για το καλό όλων των συμπολιτών μας!

Η πόλη μας είναι ένα πολύ όμορφο προάστιο της Αθήνας με υποδομές αξιόλογες που, όμως, αν δεν καταβληθεί προσπάθεια να διατηρηθούν αλλά και να ανανεωθούν, στον βαθμό που η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και προσπαθεί με ειλικρίνεια και αυταπάρνηση, και το νέο έτος θα είναι έτος της ήσσονος προσπάθειας εκ μέρους των ιθυνόντων του Δήμου μας, όπως και τα προηγούμενα!

Για τη δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 το νέο έτος 2019 είναι το έτος της εκπλήρωσης των προσδοκιών μας και των ελπίδων μας, οι οποίες άρχισαν πριν ακριβώς τέσσερα και πλέον χρόνια όταν αποφασίσαμε τότε πως το 2019 θα διεκδικήσουμε τον Δήμο με αξιώσεις και ελπίδες ατράνταχτες! Και θεωρούμε πως το έχουμε πετύχει, γιατί ξεκινήσαμε το 2014 με στόχους και δουλέψαμε και δουλεύουμε σκληρά, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας στις κοινές προσπάθειες του Δήμου μας! Και ελπίζουμε πως το έχουμε καταφέρει.

Έτσι λοιπόν η φετινή Πρωτοχρονιά είναι για μας ορόσημο και εκπλήρωση πόθων. Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου πια 2019 θα δικαιώσουν τις μεγάλες μας προσπάθειες που ασυνήθιστα κάναμε και κάνουμε καθημερινά.

Αγαπητοί συμπολίτες σας υποσχόμαστε στη νέα χρονιά που μόλις ανέτειλε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας!!!

Χρόνια Πολλά και Καλά! Ευτυχισμένος και χαρούμενος ο νέος χρόνος!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet