Η Δήμητρα Κεχαγιά στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης και του ΣΠΑΠ
Κοινωνία

Η Δήμητρα Κεχαγιά στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης και του ΣΠΑΠ

Επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης, στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης πραγματοποίησε η επικεφαλής της παράταξης Συμπολιτεία και υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ και γενικό γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμο, και κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού.

Κατά τη διάρκεια της τρίωρης επίσκεψή της, η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά παρέδωσε συμβολικά δώρα με την ευκαιρία του νέου έτους και αντάλλαξε ευχές με υπαλλήλους του Δήμου και εθελοντές, ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν κάτω από τις δύσκολες συνθήκες χιονόπτωσης και παγετού.

Η κ. Δήμητρα Κεχαγιά καταλήγοντας, τόνισε:

«Επαναλαμβάνω όσα είπα στο σημερινό Συντονιστικό του Δήμου Πεντέλης: τα στελέχη της Συμπολιτείας είναι διαθέσιμα και βρίσκονται σε ετοιμότητα για οτιδήποτε απαιτηθεί ή χρειαστεί.

»Για εμάς, τα θέματα πολιτικής προστασίας είναι πρώτα στην ατζέντα μας. Χρειάζονται αποτελέσματα στην προστασία και εξυπηρέτηση των πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι φιέστες.

»Υπάρχουν περιθώρια για καλύτερη οργάνωση στο Δήμο μας, αλλά επιβάλλεται να εντάξουμε και τις νέες τεχνολογίες σε αυτή την προσπάθεια.

»Η πολιτική προστασία είναι γνωστό σε εμένα αντικείμενο, αλλά υπάρχουν και στελέχη της Συμπολιτείας που αποδεδειγμένα έχουν πολυετή εμπειρία και προσφορά στον χώρο αυτό. 

»Μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον τομέα αυτό και θα το καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet