Χριστουγεννιάτικες δράσεις της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικες δράσεις της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Απολογισμό των χριστουγεννιάτικων δράσεών της κάνει η παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 σημειώνοντας τα εξής:

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά μας υποστηρίζουμε ότι η παράταξη μας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 έχει εργαστεί φιλότιμα και παραγωγικά επί τέσσερα και πλέον χρόνια προσδοκώντας το νέο έτος 2019 που θα είναι έτος δημοτικών εκλογών, αλλά και δικαίωσης των κόπων μας!

Ένα μικρό δείγμα του λόγου το αληθές είναι και οι δραστηριότητές μας κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι οποίες μας δικαιώνουν απόλυτα. Και φυσικά υπάρχουν κι αυτές που δεν πρέπει να λέγονται, αλλά να γίνονται προς αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας τους οποίους ψάξαμε και βρήκαμε δίνοντάς τους λίγη χαρά. Και πιστέψτε μας δεν ήταν λίγοι. Ήταν αναμφισβήτητα υπεράνω των δυνατοτήτων μας. Αλλά σε ικανοποιητικό βαθμό η ακούραστη ομάδα μας τα κατάφερε.

Έτσι καταγράφουμε μερικές από τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητές μας για να συνειδητοποιήσουν οι συμπολίτες μας πώς δραστηριοποιούμεθα πάντα με γνώμονα το καλό του Δήμου μας και των συμπολιτών μας

1. Διανείμαμε 8.000 φυλλάδια με το Χριστουγεννιάτικο φύλλο της μικρής μας εφημερίδας  με τα νέα μας για να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας, αλλά και να εκφράσουμε τις γιορταστικές μας ευχές προς όλους. Η διανομή έγινε στις λαϊκές της πόλης μας, στις καφετέριες, στα μαγαζιά αλλά και στα σπίτια των συμπολιτών μας από συνεργεία συνεργατών  της ομάδας μας.

2. Για τρίτη συνεχή χρονιά στήσαμε και στολίσαμε τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια μας στο κέντρο των δύο πόλεών μας, επιθυμώντας να δώσουμε τον εορταστικό τόνο στους συμπολίτες μας, κερνώντας τους ένα επίκαιρο γλύκισμα, μοιράζοντας τα φυλλάδιά μας στους περαστικούς, αλλά λέγοντας και τα χρόνια πολλά στους μεγαλύτερους με ένα τσίπουρο εκλεκτής ποιότητας. Στους μικρούς μας φίλους που μας επισκέπτονταν μοιράζαμε καραμέλες και χυμούς. Η χριστουγεννιάτικη μουσική μας έδινε ένα ιδιαίτερα γιορταστικό τόνο σκορπίζοντας στιγμές χαράς και ευφροσύνης. Ο Άγιος  Βασίλης μας υποδέχθηκε τους μικρούς μας φίλους με διάφορα events στις 23 και 30 Δεκεμβρίου.

3. Αποχαιρετήσαμε τον χρόνο που έφυγε και υποδεχθήκαμε τον καινούργιο χρόνο 2019 στο σπιτάκι μας στην Πεύκη στις 30 Δεκεμβρίου 2018 με σαμπάνιες και γλυκά και αρμυρά κεράσματα για όλους τους συμπολίτες μας, ανταλλάσσοντας τις επίκαιρες ευχές μας.

4,. Και στα δύο μας σπιτάκια ο Σύλλογος Ποντίων της  Λυκόβρυσης «Ο Εύξεινος Πόντος» χόρεψε για τους καλεσμένους μας παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς.

5. Συνεργαστήκαμε κατά τη διάρκεια λειτουργίας των χριστουγεννιάτικων σπιτιών μας με τον Σύλλογο για την προστασία του αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά» και συγκεντρώσαμε ρούχα και  παιχνίδια για βρέφη και μικρά παιδιά και τα παραδώσαμε στον Σύλλογο για τις ανάγκες των νέων παιδιών που προστατεύει και φροντίζει.

6. Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής μας έστειλαν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους στους συμπολίτες μας διαδικτυακά μέσω των social media με video.

7. Προσφέραμε σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας τόσο στο υπαλληλικό προσωπικό όσο και στο εργατοτεχνικό προσωπικό γλυκίσματα επίκαιρα των εορτών, εκφράζοντάς τις ευχαριστίες μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους προς τους συμπολίτες μας.

8. Προσφέραμε μέσων των ενοριών της πόλης μας τρόφιμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε απόρους συμπολίτες μας δίνοντάς τους λίγη χαρά και κάποια οικονομική ανακούφιση.

Αγαπητοί συμπολίτες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου και τα μέλη της Δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 σας εύχονται ολόψυχα Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!!! 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet