Στο Final-4 του πρωταθλήματος ΑΣΙΣ το Λύκειο της «Νέας Γενιάς Ζηρίδη»
Αυτοδιοίκηση

Στο Final-4 του πρωταθλήματος ΑΣΙΣ το Λύκειο της «Νέας Γενιάς Ζηρίδη»

Ακόμη μία σπουδαία διάκριση, που έρχεται ως συνέχεια της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων (ΑΣΙΣ) από το Γυμνάσιο, πανηγύρισε σήμερα το Αθλητικό Τμήμα των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Γενιά Ζηρίδη», αφού η ομάδα του Λυκείου προκρίθηκε, έπειτα από πολλά χρόνια, στο Final-4 του Πρωταθλήματος Λυκείων ΑΣΙΣ.

Η επιτυχία αυτή δεν αποτελεί «πυροτέχνημα«, αλλά επιστέγασμα του πλάνου που εκπονείται τα τελευταία χρόνια στο Αθλητικό Τμήμα των Εκπαιδευτηρίων, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, γεγονός που έχει φέρει τη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» να βρίσκεται διαρκώς ψηλά σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, τένις) και τα εξαιρετικά αποτελέσματα να δικαιώνουν απόλυτα το πλάνο και τη σκληρή δουλειά όλων.

Ειδικότερα, το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων, το οποίο – ύστερα από χρόνια – προκρίθηκε αήττητο στο Final-4 του πρωταθλήματος ΑΣΙΣ, ξεπερνώντας μάλιστα αρκετές παραδοσιακές δυνάμεις μπάσκετ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ανεξαρτήτως τι θα γίνει από εδώ και πέρα, έβαλε ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον…

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Γενιά Ζηρίδη» προκρίθηκε ως πρώτη από τη φάση των ομίλων, επικρατώντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Λεοντείου Σχολής Αθηνών, με σκορ 51-34, στη συνέχεια του ΑΣΕ Δούκα, με 53-50 και στο τελευταίο ματς του Αρσακείου, με 59-49.

Στους «8» της διοργάνωσης τέθηκε αντιμέτωπη με το St. Catherine’s British School, του οποίου και επιβλήθηκε πολύ άνετα με σκορ 57-33, για να πανηγυρίσει εμφατικά την πρόκριση στους «4» του πρωταθλήματος.

Στον ημιτελικό, η ομάδα του Λυκείου της «Νέας Γενιάς Ζηρίδη» θα αντιμετωπίσει το American College of Greece.

Αξίζει να αναφερθεί ότι προπονητής της ομάδας και υπεύθυνος Μπάσκετ στο Αθλητικό Τμήμα των Εκπαιδευτηρίων είναι ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Χουχουλής.

Το Final-4 του πρωταθλήματος ΑΣΙΣ (των Λυκείων) θα διεξαχθεί στα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων», στα Γλυκά Νερά, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet