Ομιλία για τις σχέσεις γονιού – παιδιού από τον Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης
Κοινωνία

Ομιλία για τις σχέσεις γονιού – παιδιού από τον Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης

Εκδήλωση με θέμα «Πώς να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το παιδί σας/εγγόνι σας» με ομιλητή τον κ. Νίκο Τομαρά πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης

Ο ομιλητής ανέπτυξε αυτό το τόσο επίκαιρο για την κοινωνία μας θέμα με παραδείγματα και εποπτικά μέσα τα οποία βοήθησαν τους εκπροσώπους των οικογενειών που παρακολούθησαν την παρουσίαση.

«Τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν τον κοινωνικό πολιτισμό του Δήμου μας και βοηθούν τους συμπολίτες μας στον σκληρό καθημερινό τους αγώνα. Υγιείς σχέσεις γονιών με τα παιδιά και τα εγγόνια τους σημαίνει υγιής κοινωνία και κυρίως υγιή πνευματικά, σωματικά και ψυχικά παιδιά» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, παρέστη στην εκδήλωση μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλη Κολιό, τους τοπικούς αντιδημάρχους Δ.Κ. Πεντέλης, Γιάννη Ζώη, Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Θεόδωρο Αποστολόπουλο και την υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού, και στη σύντομη παρέμβασή του αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του θέματος και συνεχάρη την πρόεδρο του Ομίλου, Θωμαΐδα Πανταζοπούλου, για την επιλογή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet