Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη: Βρισκόμαστε σε εγρήγορση για το θέμα των πάρκινγκ
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη: Βρισκόμαστε σε εγρήγορση για το θέμα των πάρκινγκ

Παρέμβαση για την προοπτική δημιουργίας ιδιωτικών χώρων στάθμευσης στου σταθμού Μετρό Δ. Πλακεντίας και Χαλανδρίου, το οποίο έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής που διαμένουν στις γύρω περιοχές, κάνει η παρέμβαση Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη, με υποψήφιο δήμαρχο τον Φώτη Αλεξόπουλο.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την απόφαση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε να προχωρήσει σε ενοικίαση του χώρου πάρκινγκ σε ιδιώτες στην περιοχή του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας  θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας (ειδικά στην περιοχή Κοντόπευκου) ότι βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και  παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή το θέμα.

Σίγουρα, είναι ένα μείζον σημασίας θέμα για την πόλη μας και είναι προφανές ότι ήδη έχει αρχίσει να δημιουργεί και να δείχνει τα πρώτα σημάδια της όξυνσης και επιβάρυνσης της περιοχής μας.

Δυστυχώς και παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας στις δημοτικές αρχές Ζορμπά, Σταθόπουλου και Γιαννακόπουλου για τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί για τους μόνιμους κατοίκους εδώ και χρόνια στους 4 Σταθμούς Μετρό (Νομισματοκοπείο, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Δουκίσσης Πλακεντίας),  δεν κατέστη  εφικτό από τις διοικήσεις των ανωτέρω να δώσουν λύση στα προβλήματα των δημοτών μας.

Το αποτέλεσμα σήμερα είναι να βρισκόμαστε σε τετελεσμένα γεγονότα, τα οποία έπιασαν ουσιαστικά στον «ύπνο» τη δημοτική αρχή Σταθόπουλου.

Η παράταξή μας Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει σε άμεση συνάντηση με τη διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., με σκοπό την άμεση επίλυση όλων των ζητημάτων που έχουν σχέση με τους 4 Σταθμούς Μετρό στα σύνορα της πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet