Με τον δημοτικό συνδυασμό Μπροστά Μαζί ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης
Πολιτική

Με τον δημοτικό συνδυασμό Μπροστά Μαζί ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης

Με τον δημοτικό συνδυασμό Μπροστά Μαζί, με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Κοντουλάκο, θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Πεντέλης ο συγγραφέας και παραγωγός Γιώργος Δ. Λεμπέσης.

Ο κ. Λεμπέσης θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Ποιος είναι ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης

Σχετικά με το βιογραφικό του κ. Λεμπέση, στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής:

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ

(Συγγραφέας – Παραγωγός)

Λέγομαι Γιώργος Δ. Λεμπέσης και έχω μεγαλώσει στα Μελίσσια. Αυτή η μεγάλη αμυγδαλιά που αναφέρεται στο επίσημο βιογραφικό μου έχει τις ρίζες της στην οδό Κέας και βρέχεται από το ρέμα που διασχίζει την περιοχή μας. Εδώ βρέθηκα ως παιδί κι εδώ τριγύρω μεγαλώνω, γι’ αυτό κι όσα χωράνε μέσα σε αυτά τα χρόνια είναι όλα όσα με δένουν με τον τόπο, τον οποίο και κάνουν μέσα μου ιερό.

Είμαι συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και θεατρικών έργων. Έχουν εκδοθεί έως σήμερα 19 βιβλία για παιδιά, ενώ έχουν ανέβει 6 θεατρικά έργα μου σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας και της Κύπρου. Επιπλέον, κυκλοφορούν παιχνίδια βασισμένα σε έργα μου καθώς και μουσικά CD.

Από τον Νοέμβριο του 2018 συνεργάζομαι με εταιρεία δημιουργίας cartoon στο Hollywood, πάνω σε μια ταινία για παιδιά, η οποία βασίζεται σε βιβλίο μου το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα.   

Παράλληλα, εργάζομαι ως καλλιτεχνικός διευθυντής στην εταιρεία AMUSE CONCEPT EVENTS, μέσω της οποίας δραστηριοποιούμε στη δημιουργία θεαμάτων, εταιρικών event, τηλεοπτικών παραγωγών και γενικά παραγωγών που σχετίζονται με την θέαση και την ψυχαγωγία.

Στον χώρο των παραγωγών και των θεαμάτων μετράω ήδη 15 χρόνια, με περισσότερες από 500 παραγωγές στο ενεργητικό μου (θέατρο, συναυλίες, φεστιβάλ, συνέδρια, team building, kick off, bellow the line, θεματικά πάρκα κτλ).

Ο πολιτισμός και το θέαμα, είναι κομμάτι της ζωής μου, που συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την οικογένεια μου. Τα δύο παιδιά και τη γυναίκα μου, που αποτελούν για μένα κίνητρο και έμπνευση να δημιουργώ και να δίνω στον κόσμο ότι καλύτερο μπορώ.

Είμαι μέλος της παράταξης του Λευτέρη Κοντουλάκου, «Μπροστά Μαζί», γιατί πιστεύω πως μπορώ να υπηρετήσω και να προσφέρω στον Δήμο μας την καλύτερη εκδοχή στον τομέα του πολιτισμού, αυτή που αξίζει και οφείλουμε να δίνουμε στους εαυτούς και στα παιδιά μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet