Δράση προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου από το 1ο Σύστημα Προσκόπων
Κοινωνία

Δράση προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου από το 1ο Σύστημα Προσκόπων

Η Ομάδα Προσκόπων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, αποτελούμενη από παιδιά ηλικίας από 11 έως 14 ετών, μαγείρεψαν και προσέφεραν 50 μερίδες φαγητό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου, βάζοντας ένα ζεστό πιάτο φαγητό στο τραπέζι 50 πολιτών την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, υποδέχθηκε τους προσκόπους και τους ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για την ευγενική προσφορά τους.

«Εθελοντικές κινήσεις προσφοράς, όπως αυτή των προσκόπων της πόλης μας, έχουν μεγάλη αξία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ενισχύουν σημαντικά το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας στην προσπάθειά τους να συμπαρασταθούν και να παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ώστε να μην νοιώθουν μόνοι και αβοήθητοι» υπογράμμισε ο κ. Κόνιαρης.

Από την πλευρά τους, οι πρόσκοποι ευχαρίστησαν τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη ζεστή φιλοξενία και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να είναι αρωγοί στο έργο του Παντοπωλείου σε κάθε ευκαιρία.

«Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου δραστηριοποιείται εδώ και 104 χρόνια στην κοινωνία του Δήμου Αμαρουσίου και θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να κάνει πράξη το σύνθημα του προσκοπισμού “Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση”» ανέφεραν μεταξύ άλλων τα στελέχη του 1ου Συστήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet