Επισκέψεις Στρ. Σαραούδα στις σχολικές μονάδες της Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Επισκέψεις Στρ. Σαραούδα στις σχολικές μονάδες της Μεταμόρφωσης

Τις σχολικές μονάδες του Δήμου Μεταμόρφωσης επισκέπτεται ο επικεφαλής της παράταξής Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση, υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Σαραούδας.

Η παράταξη εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

Οι επισκέψεις του υποψήφιου δημάρχου Στράτου Σαραούδα στις σχολικές μονάδες της Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο των επαφών με τους φορείς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει όλους όσοι επιθυμούν η πόλη μας να παραμείνει στο περιθώριο. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται από την παράταξη Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες και είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε επιθυμεί να εξακριβώσει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις σχολικές εγκαταστάσεις. Όσοι διευθυντές δεν συμφωνούν με την εμπεριστατωμένη μας έρευνα μπορούν να αποτανθούν στο ΤΕΕ και να ελεγχθεί κατά πόσο έχουν τηρηθεί οι απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές όλα αυτά τα χρόνια.

Οι όποιες ανακρίβειες διοχετεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αυτούς που ενεργούν με γνώμονα το ατομικό συμφέρον δεν μας πτοούν. Θα συνιστούσαμε στους διευθυντές που ασχολούνται ενεργά με τα κοινά να μην χάνουν την ψυχραιμία τους και να μην λαϊκίζουν προς ίδιον όφελος. Εξάλλου, πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών και όχι οι όποιες προσωπικές βλέψεις του καθενός.

Η παράταξη Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση θα ήθελε να συγχαρεί τους Συλλόγους των σχολείων που προωθούν τον διάλογο, τον σεβασμό και την αλληλεγγύη, έχοντας ως βασική αρχή το κοινό καλό. Αλλά και να ευχαριστήσει τους διευθυντές των σχολείων οι οποίοι πρόθυμα και με ικανοποίηση δέχονται την εμπεριστατωμένη μας έρευνα. Όλοι μαζί από κοινού μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet