Περιφέρεια Αττικής: Δουλεύουμε αθόρυβα και δυνατά 4,5 χρόνια για να αλλάξει πρόσωπο η Αττική
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Δουλεύουμε αθόρυβα και δυνατά 4,5 χρόνια για να αλλάξει πρόσωπο η Αττική

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συγκέντρωσε όλο το έργο της σε ένα νέο website και σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής σημειώνεται ότι «Η Περιφέρεια Αττικής δουλεύει αθόρυβα και δυνατά 4,5 χρόνια για να αλλάξει πρόσωπο η Αττική».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Περιφέρεια Αττικής δουλεύει αθόρυβα και δυνατά 4,5 χρόνια για να αλλάξει πρόσωπο η Αττική
Όλο το έργο συγκεντρωμένο σε ένα website: renadouroudynata.gr

Όλο το έργο που έχει συντελεστεί στην Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία 4,5 χρόνια, συγκεντρωμένο σε ένα website (http://www.renadouroudynata.gr/), με τη δύναμη των αριθμητικών στοιχείων.

Ένα έργο που έγινε αθόρυβα, αλλά είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και συστηματικού σχεδιασμού, στο πλαίσιο μίας στρατηγικής για να αλλάξει πρόσωπο η Αττική. Ένα έργο πολυεπίπεδο και σφαιρικό, που επιλύει ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Το website αποτυπώνει όλη την ουσία της αθόρυβης, αλλά ουσιαστικής και δυνατής παρουσίας της Περιφέρειας Αττικής, αυτά τα 4,5 χρόνια. Έχει τη δύναμη των γεγονότων – αριθμοί, video, προϋπολογισμοί. Πραγματικό, πολυεπίπεδο, καινοτόμο έργο.

Αθόρυβα λειτουργούν σήμερα 327 εργοτάξια στην Αττική. Δυνατά δίνουν δουλειά σε πολύ κόσμο και τονώνουν τις τοπικές αγορές.

Αθόρυβα και δυνατά η Περιφέρεια Αττικής φτιάχνει την Αττική Ριβιέρα – διασφαλίζει τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και παράλληλα δημιουργεί έναν νέο αναπτυξιακό πόλο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου.

Αθόρυβα και δυνατά η Περιφέρεια Αττικής δίνει λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν, όπως η υδροδότηση της Αίγινας.

Αθόρυβα η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στην αλυσίδα αλληλεγγύης, με επιδότηση των λογαριασμών ρεύματος ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με τη λειτουργία κοινωνικών παντοπωλείων, φαρμακείων, κέντρων ημερήσιας φροντίδας για άτομα με αναπηρία, κέντρων για αστέγους, για κακοποιημένες γυναίκες. Δυνατά βελτιώνεται η καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Αθόρυβα η Περιφέρεια χρηματοδοτεί με 40,6 εκατομμύρια ευρώ την αγορά υλικοτεχνικής υποδομής για όλα τα νοσοκομεία της Αττικής και με 20 εκατομμύρια ευρώ τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Δυνατά η Περιφέρεια στηρίζει τη δημόσια υγεία.

Αθόρυβα και δυνατά συνεχίζουμε. Διασφαλίζουμε το παρόν και το μέλλον απέναντι στις λογικές και τις πολιτικές του χθες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet