Ο Γ. Πατούλης σε εκδηλώσεις της Ένωσης Ελληνίδων και της Α.Ε. Πετραλώνων
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης σε εκδηλώσεις της Ένωσης Ελληνίδων και της Α.Ε. Πετραλώνων

O υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας της Α.Ε. Πετραλώνων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Σεράφειου» Κολυμβητηρίου Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στους αθλητές και τους γονείς τους μία καλή, δημιουργική χρονιά, με υψηλές επιδόσεις.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση εξέφρασε τη συγκίνηση του που βρίσκεται στη γειτονιά που γεννήθηκε και επισήμανε ότι η αθλητική ομάδα Πετραλώνων έχει δυναμική και πολλές προοπτικές.

«Ο αθλητισμός δεν είναι το ζην, αλλά το ευ ζην. Σε αυτό το πλαίσιο θα δώσουμε βαρύτητα στην επένδυση αθλητικών υποδομών και εκπόνησης προγραμμάτων προκειμένου να δώσουμε περαιτέρω κίνητρα στους νέους μας να μυηθούν στα αγαθά του ευ αγωνίζεσαι. Η Αττική έχει μεγάλη δυναμική σε αυτόν τον τομέα και εμείς θα την αναδείξουμε, μέσα από ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο», σημείωσε.

Ακολούθως ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ελληνίδων για την οικογένεια και τη νεότητα, σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής συνεχάρη όλες τις γυναίκες-μέλη της Ένωσης για τη δημιουργική και αδιάλειπτη δραστηριότητα τους και τη συμβολή του σε σημαντικά ζητήματα, όπως η διασφάλιση της ισότητας των δύο φύλλων, η διαφύλαξη και προαγωγή των Ελληνικών ηθών, εθίμων, η διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η προστασία και υποστήριξη της γυναίκας στους κοινωνικούς και οικογενειακούς προβληματισμούς, η  καταπολέμηση της βίας, των ναρκωτικών, η προστασία των νέων.

«Τέτοιες Ενώσεις αποτελούν πρότυπο για το κοινωνικό σύνολο, γι΄ αυτό και θα είμαστε στο πλευρό τους. Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε στην Αττική ένα δίκτυο πολιτισμού και εκπαίδευσης με στόχο την ενίσχυση και δρομολόγηση πρωτοβουλιών με κοινωνικό πρόσημο» τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet