ΠΕΑΠ: Η αλήθεια για τον Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

ΠΕΑΠ: Η αλήθεια για τον Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής Λυκόβρυσης

Σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής Λυκόβρυσης, στο Ο.Τ.9, απαντά ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστος Φωτίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φωτίδης επισημαίνει ότι αναμένεται η άδεια λειτουργίας του κολυμβητηρίου από την αρμόδια Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η αλήθεια για τον Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής Λυκόβρυσης

Επειδή οι πολίτες δικαίως ρωτούν και περιμένουν με λαχτάρα να ανοίξει το νέο σύγχρονο κολυμβητήριο – στολίδι του Ο.Τ.9 στη Λυκόβρυση και να λειτουργήσει, θεωρούμε χρήσιμο να ενημερώσουμε ότι σαν ΠΕΑΠ περιμένουμε την άδεια από την Υγειονομική Επιτροπή της Περιφέρειας που έχει κάνει αυτοψία από καιρό, χωρίς ακόμη να μας έχει παραδοθεί κάποιο πόρισμα παρά τις επικοινωνίες μας προς την Περιφέρεια και τη διευθύντρια του Υγειονομικού. Περιμένουμε απάντηση το συντομότερο δυνατό.

Ενημερώνουμε, επίσης, ότι στο νέο κολυμβητήριο υπάρχει γραμματεία από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι για πληροφορίες και έχουμε προβλέψει το απαραίτητο προσωπικό που απαρτίζεται από εξειδικευμένους γυμναστές ώστε με την αναμενόμενη άδεια, να λειτουργήσουμε αμέσως.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ

Χρήστος Φωτίδης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet